Marktplaats in Duitsland – Gratis Duitse Marktplaats

Bent u op zoek naar een gratis Duitse Marktplaats? Heeft u tevergeefs op de website marktplaats gezocht naar de Duitse versie van de website maar bent u niet verder gekomen? In Duitsland bestaat marktplaats zoals we die in Nederland kennen niet. Als u toch op zoek bent naar een gratis  marktplaats in Duitsland probeer dan websites als ebaykleinanzeigen.de of Locanto, Duitse marktplaats kleinanzeigen, markt.de en  quoka.de de grootste advertentie websites voor particulieren. Op deze websites kunt u gratis advertenties plaatsen. Wilt u iets verkopen in Duitsland? of bent u op zoek naar  producten die in Duitsland goedkoper zijn? Kijk op een van deze website en u zult beslist een goede vergelijking kunnen maken.

Producten die in Duitsland goedkoper zijn

In Duitsland zijn producten als  consumenten elektronica, telefoons en auto´s vaak stukken goedkoper. Ook kleding kan in vele gevallen goedkoper zijn dan in Nederland. Op websites als Ebaykleinanzeigen, locanto.de en kleinanzeigen worden deze producten vaak online gekocht en verkocht. Een goede deal kan dus vaak goedkoper uitvallen in een ander land. Meerdere online aankopen voor goede handel of een auto kopen voor een gunstige prijs kan dus op deze Duitse marktplaatsen.

Waar men op moet letten bij een Duitse Marktplaats

Veel Duitsers spreken Engels, maar niet allen. Wees op de hoogte van oplichting op online marktplaatsen. Sluit dus geen deal voordat u zeker weet dat u de spullen ontvangt. Vaak kan men onder rembours iets uit Duitsland halen, kijk op fora of op blogs over veilig handelen naar een goede verzendmethode en veilige manieren om zaken te doen. Verzend zeker niet via western union geld zonder er goederen voor te hebben ontvangen. Hoe geloofwaardig de deal ook klinkt, Western union trekt de meeste oplichters aan vanwege de lage pakkans.

Advertentie plaatsen op een Duitse Marktplaats

Dus wilt u direct beginnen met het plaatsen van een advertentie op een Duitse marktplaats? Dan kunt u hier bij locanto uw advertenties plaatsen, hier bij ebay, of bij kleinanzeigen direct advertenties plaatsen. Op alle websites kunnen advertenties gratis geplaatst worden en kan men gratis met adverteerders in contact treden om producten te kopen.

4 Comments

 1. D.vd Ploeg says:

  Ik wil een stacaravan verkopen op een Duitse website. Daar moet een Postleitzahl ingevuld worden. Een NEderlandse postcode lukt niet. Dus kom ik niet verder. Is er een mogelijkheid om die Postleitzahl te omzeilen?

  • Gratisuitzoeken says:

   Probeer het eens met 65102, de meeste postcodes bestaan uit 5 cijfers

   Het beste is om op meerdere sites je advertentie te plaatsen zoals locanto, ebay, kleinanzeigen en quoka

 2. Ik heb nog een campingkaart uit de DDR

 3. gezocht xenon koplampen volvo c70 2007 ,
  koplamp nummers
  9466360 RH
  00DC
  atomativ lighting
  0301 223 271

  9466359 LH
  00DC
  aotomativ lightning
  0301 223 271

  danke