Camper huren met korting

Wilt u een camper huren met korting? Ga dan naar Coolcampers en boek 5 maanden van tevoren een camper, dan krijgt u namelijk 10% korting op de huur van een camperbus. Coolcampers is een camperverhuurbedrijf uit Nijkerk (Utrecht). Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van camperbusjes in diverse maten. Een camper huren is al mogelijk van 49 euro per dag, en met de vroegboekkorting profiteert u van nog eens 10% korting op de huurprijs. Wees er dus snel bij deze winter als u komende zomer op pad wilt met een camper.

Camper huren met korting

Vroegboekkorting van 10% op de huur van uw camper

Diverse campers zijn met 10% korting te huren als u 5 maanden voor vertrek boekt. Hierboven staat een voorbeeld van een camper type2 van Coolcampers. Ook is er een Camper te huur in een compacte uitvoering en meer luxueuze uitvoering. De Campers zijn van het merk Mercedes of Renault. De Campers zijn omgebouwd en hebben een royaal bed voor 2 personen. Als u met meer personen reist kunt u er een tent bij huren. Coolcampers is servicegericht en zal er alles aan doen om de start van uw vakantie direct tot een succes te maken.

binnenkant coolcamper

Camper verhuren

Heeft u zelf een camper en wilt u deze graag verhuren? Ga dan naar camperlink voor het verhuren van uw camper. Camperverhuur voor particulieren.
Uw oude cassettes overzetten vanaf €5.00 per cassette | Camera huren voor Laagste prijzen van Nederland | Goedkoop Beamer huren | Verhuur van Alles | Geluid en Licht huren.

Comments are closed.