Duitse Autosite – Gratis 2e hands auto websites in Duitsland

Duitse autosites – door Arthur Verheijen organisator van de Noordkaap Challenge.  – Steeds meer consumenten ontdekken dat een importauto voordeliger is dan een auto in Nederland kopen. Met name een importauto uit Duitsland kopen is zeer populair. Afhankelijk van een aantal zaken kunt u voordeel halen door een Duitse auto aan te schaffen. Er zijn diverse duitse autosites waar u een prima 2de hands auto kunt kopen. Op mobil.de en autoscout.de is ook een groot aanbod aan Duitse auto´s te vinden die u kunt importeren. Al deze gratis Duitse autosites bieden u de keuze uit honderden Duitse occasions in heel Duitsland.  Bedenk wel: BPM, import, keuring, belastingen en verzekeringen zijn van belang bij de aanschaf van een auto uit Duitsland. Wilt een gratis proefrit maken in een Mercedes A Klasse? U kunt een Mercedes A Klasse proefrit aanvragen via de website Mercedes A Klasse of een Mercedes A-Klasse Brochure. Een Mercedes is in Duitsland veel goedkoper en kan zonder BPM geïmporteerd worden naar Nederland. Meer weten? Kijk op auto zonder bpm

Duitse autosites en importauto´s – hoe importeer je een duitse auto?

Hoe importeer je een Duitse auto? over het importeren van een auto uit Duitsland naar Nederland kunt u op autoweek meer lezen.  Het invoeren begint uiteraard met het uitzoeken van de auto, bijvoorbeeld via internet. Importeren uit Duitsland is vaak het voordeligst, dus het loont om op Duitse sites te kijken te kijken. Vooral de merken Audi, BMW en Mercedes zijn populair, met name de types van 1 tot 4 jaar oud.

duitse autosite

duitse autosite

duitse autosite

duitse autosite

duitse autosite

duitse autosite

Duitse auto importeren

Over de auto die u invoert uit het buitenland, moet een BPM-restbedrag worden afgedragen bij het op kenteken stellen van die auto in Nederland. Dit BPM-restbedrag is afhankelijk van de nieuwprijs en leeftijd van de auto. BPM berekenen doe u eenvoudig via de website bpmberekenen.

Duitse auto kopen via een Duitse autosite en vervolgens importeren

Nu begint het echt: u gaat de auto daadwerkelijk kopen. Het is aan te raden de auto van te voren te laten keuren. Zoek autodealers in Duitsland om zeker te zijn van uw koop. De auto gekeurd kopen is altijd veiliger, zeker als u in het buitenland koopt. Maak schriftelijk afspraken en onderteken een document bij de verkoop, zo heeft u rechtsgeldig bewijs voor als er iets mankeert. 

Comments are closed.