Actie: 2 fietsen winnen van Batavus

gratis fiets van batavus winnen

Win jij die 2 gratis fietsen van Batavus?

Wil je gratis 2 Batavus fietsen winnen ? Speel mee en win die 2 gratis fietsen van Batavus. Een gratis fiets winnen is al fantastisch, maar twee fietsen winnen is natuurlijk nog veel beter. Het gaat om 2 fraai vormgegeven fietsen, een heren- en een damesmodel. Voor de eerste 500 deelnemers is er een gratis zadelhoes verkrijgbaar, dus neem deel aan de enquete en maak kans op 2 gratis fietsen van Batavus en een gratis zadelhoes. Neem deel met de hele familie en maak nog meer kans om die 2 Batavus fietsen te winnen. Zo simpel is het natuurlijk ook wel, des te meer mensen er mee doen des te groter de kans is dat er daadwerkelijk iemand wint. Vergroot je kans dus en speel samen, dat is nog veel leuker ook. Je kunt zelf kiezen voor welk type fiets je gaat, dus er is voor iedereen wel een model. Of je nu gaat voor een gratis Batavus stadsfiets of  een gratis Batavus racefiets, het kan allemaal!

Hoe kan ik 2 gratis Batavus fietsen winnen?

Doe mee aan de enquete en geef aan welke vragen je interesseren en welke niet. Als je mee hebt gedaan speel je automatisch mee met de actie gratis fietsen winnen. Het is dus helemaal niet moeilijk. Probeer wel zo nauwkeurig mogelijk aan te geven of u interesse heeft in de aanbiedingen die worden voorgesteld, hier kun je namelijk voor benaderd worden. De eerste 500 reacties krijgen een gratis zadelhoes voor het meedoen. Wees er dus snel bij voor deze extra winkans. Aanmelden kan dus door op de onderstaande knop aanmelden te drukken, en wie weet hoef je niet meer naar de fietsenmaker om je fiets te laten nakijken, deze nieuwe fietsen zijn namelijk gloednieuw klaar prachtige tochten mee te maken. Doe dus nu mee aan de actie gratis fietsen winnen.

Actie voorwaarden Win gratis 2 Batavus fietsen

Voor iedere enquete zetten we de actie voorwaarden weer even op een rijtje. Gegevens dienen correct te zijn etc. Zorg dat je er aan voldoet en als er 2 fietsen via gratis uitzoeken worden gewonnen dan horen wij dat graag, we sturen dan direct een leuke verassing en publiceren het op de website.

v Voorwaarden: Ingevulde gegevens moeten correct zijn.
v Privacy: Je kunt benaderd worden voor aanbiedingen die je interesseren, dit geef je  zelf aan in de enquete
v De gegevens dienen correct te worden ingevuld


Comments are closed.