Goedkoop dagje uit

Wilt u een dagje uit met het gezin maar vindt u het te duur om de volle prijs te betalen? Wij hebben een paar dingen voor u op een rijtje gezet waar u goedkoper een dagje mee weg kan.

1. Rotterdam pas
Met de Rotterdam pas kunt u voor 60 euro voor volwassenen en 12,50 voor kinderen onder de 17 jaar leuke dagjes uit doen voor minder dan het oorspronkelijke bedrag of voor zelfs helemaal niks. Zo word een dagje diergaarde Blijdorp niet 20 euro maar nog maar 5 euro. Ook krijgen studenten voor minder geld een Rotterdam pas voor nog geen 15 euro .

2.Apps/ Websites
Er zijn veel manieren om goedkoper een dagje weg te gaan. Hier zijn een paar mogenlijk heden om dat online te regelen

  • ticketveiling.nl Op ticketveiling. nl kunt u allemaal leuke uitjes winnen voor een lage prijs voor u en uw partner of heel het gezin. De naam ticketveiling zegt het al het is een veiling dus de gene die als laatst het hoogste bedrag heeft door gegeven die wint. Houd wel rekening met dat er nog administratie kosten boven op komen. U kunt een app donwloaden voor IOS en Android.
  • Vakantieveiling.nl
    Vakantieveiling is Bijna het zelfde als ticketveiling het grote verschil is is dat u nu bied op vakantie tickets binnen Nederland of buiten Nederland. Hier is ook een app voor die u kunt downloaden in de app store of Google Play Store.
  • Marktplaats
    Er worden ook genoeg uitjes verkocht via marktplaats en vaak stukken goedkoper dan dat ze eigenlijk zijn gekocht , omdat er iets tussen is gekomen waarom ze niet meer kunnen gaan of gewoon geen zin meer erin hadden. Marktplaats is een plek voor 2e hands spullen en om dingen als ongebruikte tickets door te verkopen vaak is dit gewoon veilig om te doen maar we willen u toch adviseren om op te letten.

3.Winkels
In winkels zijn er vaak ook acties waar door u goedkoper uit kuntkomen .
Bijvoorbeeld heeft de jumbo vaak dierentuin uitstapjes en de albert heijn een verzamel actie voor goedkoper een dagje efteling, Of goedkopere trein tickets. Let goed op deze acties en welke winkel welke actie heeft. U kunt dan een stuk goedkoper uit zijn Kleinebeetjes.nl

Comments are closed.