1 jaar lang gratis boodschappen doen bij C1000

win gratis boodschappen

Win een jaar gratis boodschappen bij C1000

Meld je aan voor de actiemail van C1000 en maak kan op een jaar lang elke week voor 50 Euro aan boodschappen! Ja, dit lees je goed! Een heel jaar lang elke week 50 euro aan booschappen. Reken even mee 52 weken x 50 euro = 2600 euro aan boodschappen.  C1000 heeft het hele jaar door mooie aanbiedingen voor slechts 1 euro. Deze aanbiedingen zijn allemaal te lezen via de actiemail van C1000. Blijf dus op de hoogte via C1000 actiemail en maak kans op een jaar lang gratis boodschappen. 

Wat moet ik doen voor een jaar lang gratis boodschappen en wat krijg ik er voor?

Naast de beste aanbiedingen overzichtelijk en direct in je mailbox biedt de Actiemail nog de volgende voordelen:

* Altijd op de hoogte van de super dagaanbiedingen van C1000
* In een oogopslag alle acties van uw C1000
* In een overzicht alle gratis producten die bij C1000 worden weggegeven

Lijkt ons een prima actie, kijk wat het je scheelt!  Het is toch vrolijk langs de kassa lopen als je met 50 euro aan gratis boodschappen gewoon direct doorloopt richting de uitgang. De inspanningen die je er voor moet doen zijn ook beperkt tot het minumum dus schrijf je in voor de actiemail en maak direct kans op een jaar lang gratis boodschappen. Wij zeggen:  meteen doen!  en vergeet vooral niet even een bericht achter te laten als jij de gelukkige bent die een jaar lang 1000 euro aan boodschappen wint.

Actie voorwaarden gratis boodschappen bij C1000

v Frequentie: 1 keer per week 50 euro aan boodschappen
v Voorwaarden: Ingevulde gegevens dienen correct zijn.
v Privacy: U krijgt aanbiedingen via email toegezonden


Gratis Aanmelden Win een jaar lang gratis boodschappen bij C1000

* Voorwaarden: Vul je gegevens in en maak kans op deze fantastische prijs!Bij Gratisuizoeken.nl maak je tevens ook elke week kans op 50 euro. Vanaf okotber gaan we beginnen en geven elke maand dikke prijzen weg! Oktober: Ipad 2, Blackberry en 50 euro per week! Meld je aan voor de acties op Gratisuitzoeken.nl

2 Comments