Gratis franse manicure voor de nagel van Eveline Cosmetics

Gratis Eveline Cosmetics French Nail ManicureGratis franse manicure voor de nagels van 18,95 tijdelijk GRATIS bij Eveline Cosmetics. Frans manicure glitter is een manier van lakken waarbij de nagelranden wit worden geaccentueerd, waardoor de natuurlijke kleur van de nagel kan worden versterkt. De frans manicure geeft je een echte Hollywood look. Als je wilt zien hoe de frans manicure van Eveline Cosmetics er uit ziet en hoe het moet gebruiken kun je hier het filmpje bekijken. Ga naar probeernagelak en probeer het zelf uit. Probeer meer gratis voor vrouwen acties met onder meer gratis make-up, gratis parfum en gratis beauty producten. Volg gratisuitzoeken op facebook, en zorg dat je alle acties als eerste te zien krijgt.

Hoe werkt de gratis franse manicure actie van Eveline?

Ter promotie van Eveline Cosmetics op de Nederlandse markt is de franse manicure tijdelijk helemaal gratis. Om fraude bij bestellingen te voorkomen betaal je slechts de verzendkosten. Deze kosten bedragen 4,95,- en daarmee krijg je de gratis franse manicure set ter waarde van 18,95 thuis gestuurd. Bij de drogisterij ben je al snel 20 a 30 euro kwijt voor de franse manicure. Als je online besteld kun je de bestelling van je gratis franse manicure set onder probeernagellak.nl in de gaten houden. Dan weet je precies wanneer je de set thuis kunt verwachten. Ook kun je gewoon bellen voor vragen via de website. Mocht er dus nog wat ontbreken aan informatie voor je, dan kun je gewoon een vraag stellen over de gratis franse manicure bij Eveline Cosmetics.

Actie voorwaarden Gratis franse manicure van Eveline

Eveline Cosmetics is nieuw op de Nederlandse markt. Ze hebben daarom deze introductie actie opgezet om iedereen van hun nieuwe product te overtuigen. Je dient slechts 4.95 voor de verzendkosten te betalen en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Eveline Cosmetics. De algemene voorwaarden voor de actie gratis franse manicure kun je hier vinden.

v  Akkoord gaan met de algemene voorwaarden
v Verzendkosten van 4,95 euro betalen

Aanmelden voor gratis samples Gucci Guilty M/V

[adsense userid=”pub-6860706560769229″ type=”banner” align=”none” slot=”0508623844″” channel=”http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js”]

Comments are closed.