Gratis lenen en kans op €500,-

Gratis lenen en kans op gratis winkelen

Win jij die 500 euro gratis winkelen?

Iedereen heeft weleens last van een krappe beurs. Duurt de maand weer eens te lang en kan je niet wachten tot je baas weer je salaris betaald? Geen nood! Bij saldodipje kan je nu gratis lenen tot 500 euro zonder rente voor 2 weken of een maand en maak je tevens kans op 500 keiharde euro’s om te gaan winkelen. En uiteraard geld lenen kost geld, maar eventjes lenen nu even niet. Profiteer van deze actie, betaal wel op tijd terug uiteraard binnen twee weken of een maand afhankelijk van het geleende bedrag. Wij hopen uiteraard dat je de 500 euro wint en daar lekker van kan gaan winkelen.

Saldodipje verstrekt minileningen van 50 tot 500 euro. Je krijgt een aparte pas van saldodipje waar je tegoed van de lening op gestort kan worden. Met de pincode kun je via internet op elk moment 50 tot 500 euro laten storten. Het bedrag zal binnen 10 minuten worden gestort. De lening is gratis voor een gelimiteerde tijd, zorg daarom dat je de afbetalingstermijn nakomt. Op deze wijze blijft het een leuke aanbiedingen zonder dat je er veel hinder van zult ondervinden. Het moet natuurlijk wel gratis lenen zijn en blijven.

Actie voorwaarden gratis lenen met kans op gratis winkelen

Gratis lenen met kans op 500 euro gratis winkelen is uiteraard een fantastische aanbieding. Er zijn echter wel voorwaarden verbonden aan het gratis lenen om het gratis te houden. Houdt er rekening mee dat het te lenen bedrag terug betaald moet worden binnen een maand. Indien je langer geld wilt lenen dan gaat dat je uiteraard geld kosten. Lees daarom goed de voorwaarden door voor je een kosteloze lening afsluit. Door lid te worden krijg je aanbiedingen op het gebied van geld lenen toegezonden.  Indien je de aanbiedingen niet meer wenst te ontvangen kun je ze stop zetten.

 

v Frequentie: Periodieke email en eenmalig een kosteloze lening voor 2 weken tot een maand
v Voorwaarden: Ingevulde gegevens moeten correct zijn.
v Privacy: Gemiddeld, uw gegevens worden opgeslagen

Aanmelden voor gratis vakantie naar Mexico winnen

Comments are closed.