Gratis parfum van Prada bij ICI Paris

gratis parfum van prada bij ICI Paris

Haal gratis parfum van Prada bij ICI Paris

Kom nu naar ICI Paris en haal een gratis parfum van Prada Candy. Wees er snel bij want op = op. Lees alles over pradacandy op pradacandy.com,  de voucher hoef je alleen uit te printen en in te leveren in de winkel. Dat zijn nog eens mooie acties van ICI Paris. Iedereen zoekt tegenwoordig wel naar gratis parfum samples. Dit proefmonster is groter dan normaal en ook nog eens uit de nieuwe lijn van prada. Het is dus een primeur van een geur. Wil je nog meer gratis geurtjes? kijk dan ook op Gratis Mexx Parfum of wat dacht je van een gratis parfum proefmonster van Bruno Banani? voor zowel dames als heren! Hugo Boss Element erbij? bestel de gratis parfum hier!

Informatie over de gratis parfum Prada Candy

De flacon van Prada is knalroze (geweldig!) en het design is evenwel fantastisch om te zien. Het bandje heeft een prada logo in het goud met het logo in relief gedrukt. De verstuiver is in de vorm van een halve maan en maakt het naast een unieke gratis parfum ook nog eens een genot om naar te kijken. In de jaren ’50 werden zulke verpakkingen ook gebruikt. Het design is echter in een hipper jasje gestoken. Het is een heerlijke zoete snoepgeur die je lang blijft ruiken. Probeer de parfum gratis nu het nog kan. Het zal vast hard gaan met de gratis parfum samples bij de ICI Paris dit weekend. Profiteer dus maar snel en ga indien mogelijk nog voor het weekend naar de dichtstbijzijnde ICI Paris om een gratis parfum proefmonster te bemachtigen. Zo blijf je de concurrentie voor deze gratis parfum voor.

Actie voorwaarden gratis parfum van Prada

Aanbiedingen van luchtjes van het merk kunnen je worden toegezonden. Niet voor alle gratis parfum acties is dat het geval. Lees de voorwaarden goed, dan weet je precies hoe het zit.

v Gratis? ja! reclame? Mogelijk
v Voorwaarden: Je moet goed kunnen mikken met je muis op de download knop.

One Comment