Gratis prijs uitkiezen

Kies een gratis Prijs

Win jij die gratis prijs?

Gratis prijs uitkiezen? er is weer kans op bij gratis uitzoeken. Dit maal mag je zelf kiezen wat je gratis wilt hebben.  Heb je altijd al een HTC Desire willen hebben of een vette mountainbike? Of ga je gewoon voor de cash!? Je kan bij kies een prijs een keuze maken uit deze 3 mooie prijzen. Doe mee met de actie, vul je gegevens in en kies een gratis prijs. En ja, de keuze wordt lastig…

Zijn er nog extra´s te winnen bij gratis uitzoeken? natuurlijk! wij doen voor de winnaar van deze actie gratis 100 euro cash boven op de gewonnen prijs. Schrijf je wel gratis in voor de nieuwsbrief om deze prijs te ontvangen bij winst van kies een gratis prijs.

Iedere maand worden de prijswinnaars bekend gemaakt op de website van kies een prijs. Er is iedere maand weer een andere prijs te winnen. De gratis prijzen van deze maand zijn volgende maand dus weer 3 andere gratis prijzen. Er valt meestal wel wat cash geld te winnen.

Actie voorwaarden kies een gratis prijs

Een gratis prijs is nice, er zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. Naast de gratis reis en gratis € 100 cash  krijg je aanbiedingen aangeboden per e-mail.  Indien je de aanbiedingen niet meer wenst te ontvangen kun je ze stop zetten. De reis naar Parijs zal maandelijks worden gehouden. Dit betekent dat als je niet wint, je de volgende maand gewoon weer kans maakt op een gratis reis.

v Frequentie: 1 keer per maand een gratis prijs
v Voorwaarden: Ingevulde gegevens moeten correct zijn.
v Privacy: Gemiddeld, uw gegevens worden opgeslagen

Gratis Aanmelden Reis Parijs

 Voorwaarden: winnaar van de gratis prijs krijgt alleen  €100 euro cash  als de gegevens correct zijn en overeenkomen met de nieuwsbrief inschrijving. Voor de gegevens die u aan de gratis prijs win actie verstrekt kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden. De privacy indicatie staat bij iedere aanmelding vermeld.

One Comment