Gratis producten van Nivea

Gratis producten van Nivea

Bestel nu gratis producten van Nivea

Bestel gratis producten van nivea. Producten van Nivea gratis thuisgestuurd krijgen, makkelijker kan eigenlijk niet. Het is een actie via hyves, dus je moet wel een hyves profiel hebben en daarmee inloggen. Heb je dus geen hyves? maak even snel een account aan, kost je slechts 10 minuten. Het inschrijven voor gratis producten van nivea kost hooguit 2 minuten. Je kunt met de actie nog 3 vrienden uitnodigen ook mee te doen. Zo vorm je een team voor een wellness arrangement, gratis te winnen met deze actie.

Gratis producten zijn gaaf, een gratis win kans erbij is nog beter. Zorg dus dat je goed nadenkt over met wie je een geheel verzorgd welness weekend wilt doorbrengen. Wie weet win je een gratis welness weekend ter waarde van €1200 euro. Je vrienden zullen je eeuwig dankbaar zijn als je ze geselecteerd hebt voor deze fantastische prijs. Schrijf je dus in voor de gratis producten van nivea en neem deel aan de actie.

Actie voorwaarden voor gratis producten van Nivea 

De actie loopt van maandag 27 juni 2011 tot en met zondag 11 september 2011. Voorwaarden: alleen hyves!  Zorg dus dat je hyves hebt om de gratis producten van Nivea te kunnen aanvragen, een account aanmaken kost slechts 10 minuten van je tijd en je krijgt naast de gratis producten van Nivea ook een kans om een wellness vakantie te winnen met je vrienden of vriendinnen.

v Je moet hyves hebben om mee te kunnen spelen van 11 juni tot 11 september
v Voorwaarden: Ingevulde gegevens moeten correct zijn.
v Privacy: Gemiddeld, uw gegevens worden opgeslagen

Gratis Aanmelden voor gratis Nivea producten

Comments are closed.