Win een gratis reis naar Londen

Win een gratis reis naar Londen

Win jij die gratis reis naar Londen?

Win jij een gratis reis naar londen? Bij gratisuitzoeken kan je een vakantie naar Londen winnen! Deze vakantie voor twee personen is inclusief vlucht en twee overnachtingen inclusief ontbijt in een hotel in Londen. Ga jij samen met je vriend of vriendin naar Londen de queen mother bezoeken? Doe gratis mee met deze actie en wie weet win jij een gratis reis naar Londen! Deze actie is verlopen, boek een reis via een Reisbureau op Yalwa.

Schrijf je in via gratis uitzoeken en vergeet je vooral niet in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je maakt meteen kans op €100 euro extra om mee te nemen reis naar Londen. Deze extra gratis kans om te winnen krijg je alleen bij gratis uitzoeken. Deelname is gratis en kost je hooguit 5 minuten van je tijd. Daarna maak je meteen kans op een gratis reis naar Londen. Vergeet vooral niet om gratis uitzoeken een kaartje te sturen als je wint, wij publiceren het op de website. Wij vieren graag mee in jouw feestvreugde.

Actie voorwaarden win een gratis reis naar Londen

Een gratis reis, ontzettend wijs. Er zijn echter wel voorwaarden verbonden. Naast de gratis reis, de gratis €100 aan zakgeld krijgt je aanbiedingen aangeboden per e-mail.  Indien je de aanbiedingen niet meer wenst te ontvangen kun je ze stop zetten. De reis naar Londen zal maandelijks worden gehouden. Dit betekent dat als je niet wint, je de volgende maand gewoon weer kans maakt op een gratis reis.

v Frequentie: 1 keer per maand een gratis reis
v Voorwaarden: Ingevulde gegevens moeten correct zijn.
v Privacy: Gemiddeld, uw gegevens worden opgeslagen

* Voorwaarden: winnaar van de gratis reis krijgt alleen  €100 euro aan zakgeld mee als de gegevens correct zijn en overeenkomen met de nieuwsbrief inschrijving. Voor de gegevens die u aan de gratis reis win actie verstrekt kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden. De privacy indicatie staat bij iedere aanmelding vermeld.

One Comment