Win een gratis reis naar Barcelona

Deze actie is verlopen. Voor reisbureaus kijk in de bedrijvengids Yalwa.

Win een geheel verzorgde gratis reis naar Barcelona. Schrijf je in voor deze actie en pak die gratis deze reis naar Barcelona mee. Gratis uitzoeken doet er gratis €100 euro zakgeld bij voor de winnaar die zich bij ons heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Barcelona, stad met de vele gezichten van Gaudi tot het mooie voetbalstadion Camp Nou, Park Guell, en uiteraard die fantastische winkel en marktplaats de Ramblas. Maak kans op deze city trip bij gratis uitzoeken! Lekker wandelen over de Ramblas en tot in de late uurtjes stappen in de enige echte Baya Beachclub, het kan allemaal in deze wereldstad. Kom op, doe mee en win een gratis reis naar Barcelona! Inschrijving is gratis en eenvoudig, daar hoef je het dus niet voor te laten. Wie weet win jij die gratis reis en ben  je volgende maand lekker in Barcelona aan het genieten van alle bezienswaardigheden in Barcelona.

Actie voorwaarden win een gratis reis naar Barcelona

Een gratis reis is uiteraard een prima prijs. Er zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. Naast de gratis reis, de gratis € 100 aan zakgeld krijgt u aanbiedingen aangeboden per e-mail.  Indien je de aanbiedingen niet meer wenst te ontvangen kun je ze stop zetten. De reis naar Barcelona zal maandelijks worden gehouden. Dit betekent dat als je niet wint, je de volgende maand gewoon weer kans maakt op een gratis reis.

v Frequentie: 1 keer per maand een gratis reis
v Voorwaarden: Ingevulde gegevens moeten correct zijn.
v Privacy: Gemiddeld, uw gegevens worden opgeslagen
Voorwaarden: winnaar van de gratis reis krijgt alleen  €100 euro aan zakgeld mee als de gegevens correct zijn en overeenkomen met de nieuwsbrief inschrijving. Voor de gegevens die u aan de gratis reis win actie verstrekt kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden. De privacy indicatie staat bij iedere aanmelding vermeld.

Comments are closed.