Win een gratis reis naar Egypte

Gratis reis naar Egypte winnen

Win jij die gratis reis naar Egypte?

Gratis reis naar Egypte! Ja, er kan weer een gratis reis gewonnen worden bij gratis uitzoeken. Dit maal hebben we een reis naar Egypte voor je uitgezocht. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak nog een kans op 100 euro zakgeld van gratis uitzoeken bij winst van deze gratis reis. Ook krijg je voor deelname een gratis kortingsbon van 25 euro van Nile Travel – De Egypte specialist.

Bezoek de tombes van de Farao’s, of ga lekker genieten aan het strand. Egypte een land waar je zeker een keer moet zijn geweest! Win een gratis reis naar Egypte bij gratis uitzoeken, het is een 9-daagse reis voor 2 personen inclusief vlucht en verblijf in een luxe hotel! Kies de juiste piramide en ga reis af naar het land van de farao’s. Deelname is gratis en je bent ingeschreven binnen 5 minuten dus waar wacht je nog op?

Actie voorwaarden win een gratis reis naar Egypte

Een gratis reis is uiteraard een prima prijs. Er zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. Naast de gratis reis, de gratis € 100 aan zakgeld en/of de kortingsbon van 25 euro krijgt u aanbiedingen aangeboden per e-mail.  Indien je de aanbiedingen niet meer wenst te ontvangen kun je ze stop zetten. De reis naar Egypte zal maandelijks worden gehouden. Dit betekent dat als je niet wint, je de volgende maand gewoon weer kans maakt op een gratis reis.

v Frequentie: 1 keer per maand een gratis reis
v Voorwaarden: Ingevulde gegevens moeten correct zijn.
v Privacy: Gemiddeld, uw gegevens worden opgeslagen

Gratis Aanmelden Reis Egypte

  Voorwaarden: winnaar van de gratis reis krijgt alleen  €100 euro aan zakgeld mee als de gegevens correct zijn en overeenkomen met de nieuwsbrief inschrijving. Voor de gegevens die u aan de gratis reis win actie verstrekt kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden. De privacy indicatie staat bij iedere aanmelding vermeld.

Comments are closed.