Gratis reis naar Parijs winnen!

[adsense userid=”pub-6860706560769229″ type=”banner” align=”none” slot=”0508623844″” channel=”http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js”]

Win een gratis reis naar Parijs

Schrijf je in voor een gratis reis naar Parijs

Gratis reis naar Parijs winnen? Het kan! Kras reizen geeft namelijk een gratis reis naar Parijs weg voor 2 personen. Tevens doet gratis uitzoeken er nog €100 euro aan zakgeld bij voor de winnaar die zich bij ons heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief. Gratis reis plus extra geld prijs bij winst. Ook krijgt iedere deelnemer gratis € 25 korting op een reis bij Kras.

In Parijs is altijd erg veel te doen, van ontzettend toeristisch tot zeer cultureel verantwoord. Musea, galeries, monumentale gebouwen, groene parken, kerken en kathedralen: wat kun je hier niet bezoeken? De toppers zijn toch wel een boottocht over de Seine, de Eiffeltoren, Notre Dame en Sacre Coeur. Daarnaast zijn Louvre en Centre Pompidou ook grote toeristische trekpleisters. Doe mee en win een gratis reis naar Parijs voor 2 personen! Lekker shoppen in de mooie winkelcentra die Parijs kent.  Win een reis naar Parijs en een geldbedrag, dat is toch succes gegarandeerd. Hoe hoog is de Eiffeltoren eigenlijk?

Actie voorwaarden win een gratis reis naar Parijs

Een gratis reis is een prima prijs. Er zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. Naast de gratis reis, de gratis € 250 aan zakgeld en de € 25 korting krijgt u aanbiedingen aangeboden per e-mail.  Indien je de aanbiedingen niet meer wenst te ontvangen kun je ze stop zetten. De reis naar Parijs zal maandelijks worden gehouden. Dit betekent dat als je niet wint, je de volgende maand gewoon weer kans maakt op een gratis reis.

v Frequentie: 1 keer per maand een gratis reis
v Voorwaarden: Ingevulde gegevens moeten correct zijn.
v Privacy: Gemiddeld, uw gegevens worden opgeslagen


Gratis Aanmelden Reis Parijs

* Voorwaarden: winnaar van de gratis reis krijgt alleen  €100 euro aan zakgeld mee als de gegevens correct zijn en overeenkomen met de nieuwsbrief inschrijving. Voor de gegevens die u aan de gratis reis win actie verstrekt kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden. De privacy indicatie staat bij iedere aanmelding vermeld.

[adsense userid=”pub-6860706560769229″ type=”banner” align=”none” slot=”0508623844″” channel=”http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js”]

Comments are closed.