Gratis tanken bij BP t.w.v. €1000,-

gratis tanken

Brandstof, de auto kan niet zonder en vele onder ons hebben het daarom nodig. Gratis tanken is daarom een fantastische prijs om te winnen. Wij bij gratis uitzoeken hebben de gratis tanken actie waarbij je een tankpas t.w.v.  €1000,- kunt winnen direct op de website geplaatst.  Als je mee doet aan de enquete speel je automatisch mee voor het gratis tanken bij BP. Een liter benzine kost tegenwoordig ongeveer € 1,50,- dus kunt u met €1000,- gratis tanken bij BP ongeveer 667 liter benzine tanken. Dat zijn een paar flinke ritten, genoeg om gratis van op vakantie te kunnen.

Wat moet ik doen voor gratis tanken?

Het enige wat je moet doen voor het gratis tanken is deelnemen aan de enquete. Beantwoord alle vragen en je speelt autmatisch mee voor gratis tanken bij BP ter waarde van duizend euro, en dat voor het beantwoorden van een paar vragen! De vragen gaan over interesse gebieden. Je kunt zelf aangeven of je geinteresseerd bent in gratis werkmaterialen, een apotheek met bezorgservice of  een aanbieding van TNT postzegels. Het gaat vaak om zaken die iedereen nodig heeft in het leven. Geen interesse is altijd een optie, dus verplicht om voor een van deze zaken benaderd te worden ben je nooit. Speel dus mee en wie weet win je gratis tanken bij BP.

Actievoorwaarden gratis tanken bij BP

De actievoorwaarden zijn simpel: doe mee aan de enquete en win gratis tanken bij de BP. Speel mee met de hele familie en vergroot de kans dat je het gratis tanken ook daadwerkelijk wint. Voor de eerste 100 deelnemers is er een gratis keyholder dus wees er snel bij. Acties als gratis tanken bij BP, gratis winkelen en gratis vakanties hebben we wekelijks bij gratis uitzoeken. Blijf de website daarom in de gaten houden, iedere week komen er nieuwe gratis acties bij en is er voor snelle deelnemers (zoals de eerste 100 bij de actie gratis tanken) een gratis gadget zoals bijvoorbeeld een key holder.

v
v Voorwaarden: Correcte NAW Gegevens.

Win een BP tankpas t.w.v. 1000 euro!

Comments are closed.