Gratis voor bedrijven

Gratis voor bedrijven

Gratis voor bedrijven

Gratis voor bedrijven, er zijn tegenwoordig veel gratis services waar u als bedrijf van kunt profiteren. Jaarlijks betalen bedrijven veel geld voor een vermelding in de gouden gids, terwijl er gratis bedrijvengidsen zijn zoals de Yalwa Bedrijvengids. In deze bedrijvengids kunt u een bedrijfsvermelding plaatsen, een link naar uw website vermelden en foto´s van uw bedrijf publiceren. Deze online bedrijvengids is 100% gratis en beschikbaar in 40 landen en 5 talen.

Gratis voor bedrijven: Printwerk

Ook printwerk kan tegenwoordig zeer goedkoop of zelfs gratis voor bedrijven. Vistaprint drukt namelijk in sommige gevallen gratis drukwerk voor uw bedrijf. Zakelijke kaartjes, 250 stuks, kunt u gratis laten drukken via Vistaprint.

Kijk voor meer printwerk ook een op: www.drukkerij-in-nijmegen.nl

Gratis voor bedrijven: Software voor bedrijven

Op de gratissoftwaresite kunt u als bedrijf profiteren van gratis software. De gebruikers hebben een beoordeling aan de software gegeven op basis van hun ervaringen. Gratis spyware, gratis office, gratis grafische programma´s, gratis spam en anti-spyware zijn daar verkrijgbaar. Programma´s die wij aanbevelen zijn: Gratis Anti Virus van AVG,  Gratis Browser Geschiedenis wissen (ccleaner) en advanced system care, een programma waar u spyware/malware verwijderd en andere problemen mee kunt oplossen die uw pc vertragen. Bent u op zoek naar vertaalsoftware? Probeer dan Babylon eens uit, een handig vertaalprogramma dat u overal en altijd kunt gebruiken. Uiteraard kunt u ook  online google translate gebruiken.

Gratis voor bedrijven: website van Weebly

Gratis voor bedrijven: een website via een gratis weebly account. De gratis websites van Weebly zijn gemakkelijk in gebruik, u hoeft geen enkele technische kennis te hebben voor het opzetten van een Weebly website. U kunt als bedrijf profiteren van meer dan 100 gratis templates en deze website heeft zelfs een gratis support afdeling die u op weg kan helpen. Weebly is verkozen tot een van de beste 50 websites van het jaar door time magazine.

Gratis voor bedrijven:  een gratis office pakket

Ook gratis voor bedrijven: een gratis office pakket, verkrijgbaar via open office. U kunt op deze website gratis word, gratis excel, gratis powerpoint en andere office programma´s gratis gebruiken. Het werkt ongeveer zo als het pakket van Microsoft, maar kost u verder niets. Documenten zijn op te slaan als .doc of .xls (standaard microsoft office documenten).

Gratis voor bedrijven: gratis advertenties

Verkoopt u spullen vanuit huis? Of heeft u artikelen die u graag wilt aanprijzen? Probeer dan locanto en verkoop uw spullen direct online. Bedrijven en particulieren kunnen hier gratis advertenties plaatsen van artikelen met een link naar hun website. Alles is, in tegenstelling tot veel andere advertentie websites, geheel gratis. Locanto is ook gratis voor bedrijven die enkele artikelen willen verkopen.

Comments are closed.