Iphone winnen

Gratis Apple iPhone winnen

De iPhone 5 winnen kan nu via gratisuitzoeken.  is het nieuwste en meest opwindende model van Apple! Deze versie is Apples vlaggenschip model dat is nu de meest krachtige, responsieve en efficiënte iPhone. Dit is het vernieuwde, beste model van de iPhone, dus wat is er nieuw aan deze iPhone5s die je kunt winnen??

Video over Apple iPhone winnen

Je moet enkele vragen doen en je kunt credits winnen. Bij 35 credits krijg je al een iPhone5s!

iPhone winnen? win de iPhone5s met de nieuwe A7 Processor

Wil je de iPhone winnen? bezoek dan deze pagina. Nieuwe A7-chip van Apple is tot twee keer zo snel als de vorige A6 chip. Gebruikers hebben tot 10 uur spreektijd, 10 uur, surfen of meer dan 10 uur video afspelen. De nieuwe iPhone 5s is snel en we bedoelen snel; de iPhone 5 reageert op de taken en processen zo snel dat het direct op je scherm verschijnt.

ntvang een gratis iPhone 5s

De iPhone 5 heeft nog steeds zijn 8MP camera, maar het is al verbeterd met de nieuwe iSight-functie. Gebruikers kunnen panoramafoto’s, Facetime gebruiken in HD en foto’s maken. Dit alles tot 40% sneller dan de oudere iPhone 4 modellen.

iphone winnen

De geheel nieuwe “EarPods”

Dit is een grote functie voor de iPhone 5s. Na jaren van testen gaat Apple ons de EarPod hoofdtelefoon brengen. De EarPods zijn een doorbraak in oortelefoons en zij zullen de audio voor alle iPhone 5s-gebruikers verbeteren. De EarPods zijn ontworpen met drie microfoons: één aan de voorzijde, één aan de achterkant en een aan de onderkant van de knop. De microfoons voor- en achter werken in harmonie met “beamforming bereiken” – Dit is een techniek die helpt de iPhone 5s te richten op het geluid van de gewenste locatie en maakt een helderder geluid.

Alle iPhones 5s modellen zijn Simlock vrij – geen contract nodig

Xpango leden kunnen hun gratis iPhone 5s direct van Apple ontvangen, zonder de noodzaak om een ​​contract te ondertekenen. Je kunt het gebruiken in je eigen land zonder netwerk sloten op de handset.

De belangrijkste kenmerken zijn:

  • 4inch (diagonaal) breedbeeldscherm Multi-Touch-display
  • Videobellen met een 1.2 MP 720P FaceTime-camera aan de voorkant
  • Retina-display met 1136 x 640 resolutie
  • 1080p HD video-opname
  • 8-megapixel iSight-camera met LED-flitser
  • Apple EarPods met afstandsbediening en microfoon
  • Apple A7 processor
  • 16GB Geheugen
  • Siri Voice Control
  • Verkrijgbaar in Space Grey, (Slate Kleur) Goud of zilver

Comments are closed.