Maaltijdbox kortingen en aanbiedingen.

Er zijn erg veel maaltijdboxen te koop en hebben ze bijna allemaal wel een mooie aanbieding of kortingscode beschikbaar die je kunt gebruiken op je eerste maaltijdbox bestelling. Om het gemakkelijk en overzichtelijk voor je te houden hebben we hieronder een overzicht gezet met daarin de best verkochte maaltijdboxen in Nederland en de maaltijdbox aanbiedingen die daar bij horen.

De maaltijdbox, foodbox, groentekrat of hoe je hem ook noemen wilt is ongekend beroemd in Nederland, er zijn veel verkopers van deze foodboxen en daarom zie je steeds vaker dat mensen gaan hoppen tussen boxen. De grootste en best verkochte maaltijdbox is die van HelloFresh, inmiddels zie je dat veel mensen na ene lange tijd HelloFresh te hebben gebruikt eens een andere box willen proberen en ontstaat er dus een ware maaltijdbox hop trend. Omdat er zoveel boxen zijn die bijna allemaal een korting aanbieden op de eerste bestelling zou het zonde zijn als je hier geen gebruik van maakt toch?
Daarom hieronder van de beste maaltijdbox aanbiedingen en voordelige kortingscodes.

Maaltijdbox kortingcodes.

 Marley Spoon Kortingscode van €25,-

Om maar meteen met de grootste kortingscode in huis te vallen, wanneer je voor het eerst een foodbox bij Marley Spoon besteld kun je maar liefst € 25,- korting krijgen op je eerste box. Dat is echt een goede aanbieding als je na gaat dat je dan al voor € 14.90 een foodbox voor 2 personen met 3 gerechten hebt. Een link naar de website met alle maaltijdbox aanbiedingen vind je onderaan deze pagina.

HelloFresh €20,- aanbieding.

Natuurlijk kan de best verkochte maaltijdbox van Nederland niet achter blijven met een mooie aanbieding voor nieuwe klanten. Je kan namelijk door gebruik te maken van een van een speciale kortingscode tot wel € 20,- korting krijgen. Daarnaast heeft HelloFresh heel regelmatig acties op al hun boxen, en kun je soms ook krortingen vinden voor de fruitbox, ontbijtbox en wijnbox in combinatie met een maaltijdbox.

Mathijs Maaltijdbox met een € 15,- korting.

Misschien niet de beste kortingscode als je naar de 2 bovenstaande kijkt, maar € 15,- is nog steeds een heel leuk bedrag om als korting te krijgen op je eerste maaltijdbox van Mathijs. Mathijs is ook een van de betere boxen en verkoopt hun gemakbox aan vele Nederlandse huishoudens. Bij Mathijs kun je kiezen uit 2 verschillende boxen. Deze korting voor Mathijs Maaltijdbox vind je hier.

De Allerhande Box – AH Bonus aanbiedingen.

Helaas heeft de Allerhande box geen echte aanbieding, wel kun je gebruik maken van heel veel andere voordelen wanneer je deze box besteld of in de webshop van AH besteld, zo wordt de AH Maaltijdbox gratis bezorgd, en wanneer je dus extra boodschappen mee besteld met je box worden deze ook gratis thuisbezorgd. Daarnaast heeft de Albert Heijn voor z,n online webshop regelmatig aanbiedingen waarbij je ook zonder maaltijdbox je boodschappen gratis kunt laten bezorgen. Deze aanbiedingen verschillen elke week, soms word alleen wijn gratis bezorgd of zijn er van die 2 halen 1 betalen aanbiedingen of andere AH Bonus aanbiedingen.

Beebox Aanbiedingen.

Beebox heeft ook regelmatig aanbiedingen, deze zijn meestal erg tijdelijk en duren altijd maar een of een paar weken. Daarom kan ik je op dit moment geen directe Beebox korting geven, wel ga ik je zo meteen verwijzen naar een van de beste maaltijdbox vergelijking websites in Nederland die dit allemaal voor je bijhoudt en waar je dus alle aanbiedingen terug vindt. Beebox heeft vaak van die aanbiedingen waarbij je een gratis Kook boek of Pannenset krijgt, dit geld wederom alleen voor nieuwe klanten. Een nadeel is dat je wel vaak meerdere boxen moet afnemen en vooruit bestellen.

Meer kortingen en maaltijdbox aanbiedingen.

Dit is een greep uit de maaltijdbox aanbiedingen die wij zijn tegengekomen op het wereldwijde web. Er zijn er natuurlijk nog veel meer, net als dat er veel meer boxen zijn, daarnaast kunt je niet alleen mooie acties en aanbiedingen vinden voor de foodboxen maar ook op voor fruitboxen, snackboxen, delicatesseboxen en alle andere aanverwanten van de bekende maaltijdbox. Al deze kortingen, aanbiedingen en ander informatie zoals, echte vergelijkingen, reviews, maaltijdbox test, en ervaringen van anderen vind je terug op deze website.

 

 

Comments are closed.