Een macbook winnen

Een macbook winnen, dat is natuurlijk iets waar de echte apple liefhebbers voor gaan. Heb je nog geen macbook air? dan is dit een kans die je zeker niet mag laten liggen. Je kunt de macbook namelijk gratis bij ons winnen. Wij geven je hier de gelegenheid om een super laptop van apple te winnen. De echte macfreaks hebben nemen al deel aan deze actie, de vraag is nu: hoe graag wil jij die macbook winnen?

Hoe kun je een macbook winnen?

Ga naar de actie macbook winnen en druk op de code generator. Als je de wincode op je scherm ziet bijvoorbeeld 161 zoals bij mij nu het geval is zet je die in je iphone. Als je geen iphone hebt maak dat niet uit, het is kan namelijk met elke telefoon maar je kunt de iphone toevallig wel bij ons winnen als je  geïnteresseerd bent. Kijk daarvoor bij de actie gratis iphone4 winnen of gratis iphone5 winnen. Als je de code per sms verzend naar het nummer 6819 kun je meedoen aan het spel en een aantal vragen beantwoorden. De winnaar zal een macbook winnen op 12 februari 2012 als de actie eindigd en de winnaar bekend zal worden gemaakt.

Actie voorwaarden macbook winnen

Speel mee en maak kans op een Macbook. Let wel op de kosten voor deze actie want die zijn namelijk €1,00 per ontvangen en verzonden bericht. Met een maximum van €500. Speel daarom met plezier en mate om een macbook te winnen. Je kunt het spel spelen op je GSM door jouw unieke code te sturen naar shortcode 6819. De einddatum van de campagne is (woensdag 8 februari 2012). De winnaar wordt bepaald door de snelheid bij het beantwoorden van het aantal vragen, gecombineerd met het totaal aantal correct beantwoorde vragen. Doe mee aan de actie, ga jij een macbook winnen?

v  Aanmelden voor de actie
v  Genereer je unieke code
v  SMS om de macbook te winnen

 

Aanmelden voor Win een Macbook Air

Comments are closed.