Markten Drenthe

Markten Drenthe: Voor ieder wat wils

Er zijn verschillende soorten markten in Drenthe zoals een boekenmarkt, jaarmarkt, vlooienmarkt, warenmarkt, paardenmarkt, antiekmarkt en noem maar op. Voor ieder wat wils dus. Zo zijn er markten die jaarlijks plaatsvinden maar ook zijn er bekende wekelijkse markten waar vaak dezelfde kraampjes te vinden zijn. Ook kan het voorkomen dat bij een evenement een markt te vinden is. Gezelligheid is gegarandeerd geboden. Ook in het bosrijke Drenthe zijn er jaarlijks vele markten te vinden. Het mooie van deze markten is dat er geen entree gevraagd wordt, een gratis uitje, voordeliger kan haast niet.

Markten Drenthe: Markt in Emmen. Titel: Markt in Emmen beste grote markt van Nederland

Braderie en vlomarkt Vledder

Op zondag 5 juli 2015 vind er in het centrum van Vledder een braderie plaats, hierbij zullen voornamelijk door particulieren spulletjes aangeboden worden. Ook zijn er standhouders die o.a tassen, boeken, planten, worst, riemen etc aanbieden.

braderie en vlomarkt Vledder

Braderie en vlooienmarkt Schoonloo

Voor het terrein van het park ‘De tien Heugten’ vind op zondag 19 juli 2015 een gezellige braderie plaats. Je kunt genieten van een Shantykoor, daarnaast wanneer je kinderen hebt bestaat er de mogelijkheid gratis gebruik te maken van het zwembad en speeltuin, ideaal dus, zowel voor jullie als (groot)ouders en ook voor de kinderen twee vliegen in één klap. Ook is er een terras waar genoten kan worden van een kopje koffie, lunch of zelfs een diner. Op de braderie zijn zowel particulieren te vinden met tweedehands waar en standhouders die hun eigen spullen aanbieden.

schoonloo markt Drenthe

Carbootsale Assen

Een Carbootsale wordt in de Nederlandse volksmond kofferbak verkoop genoemd, het mag ook zo letterlijk genoemd worden. Het is overkomen waaien uit Engeland en Amerika, daar is het al meer dan normaal. Tegenwoordig kom je het steeds vaker hier in Nederland tegen. Op zondag 9 augustus 2015 is de carbootsale op de Wielerbaan Assen te vinden. Het mooie van deze carbootsale is dat de opbrengst hiervan volledige naar de Scoutinggroep de Zwervers uit Assen gaat.

markten Drenthe Carboot Sales

Boekenmarkt Hoogeveen

Ben je een echte boekenfan? Dan mag je de boekenmarkt in Hoogeveen niet missen, hier is voor iedere boekenfan wat te vinden. Het vind plaats op zaterdag 5 september 2015 in het centrum(Hoofdstraat) van Hoogeveen. Er zijn tot circa 50 kramen aanwezig.

boekenmarkt markten Drenthe

Herfstfair Orvelte

Op zaterdag 5 en zondag 6 september vind in het mooie boerderijdorp Orvelte de populaire Herfstfair plaats. Het dorp zelf ademt nostalgie waardoor een brocante Herfstfair perfect bij past. Hier vind je kleding met een romantisch tintje, zelfgemaakte meubelstukken en sieraden, verschillende delicatessen en brocante woondecoratie. Ga hier lekker rondstruinen waarbij je ondertussen kunt genieten van Ierse muziek, die gemaakt wordt op een hooiwagen. Met andere woorden zeker niet missen.

Markten in Drenthe, Braderieen in Drenthe, Vlooienmarkten in Drenthe.

Comments are closed.