Marktplaats België – Gratis Belgische Marktplaats

Op zoek naar een gratis marktplaats in België om uw goederen aan te bieden? Een Belgische Marktplaats, met het liefst met de mogelijkheid tot gratis adverteren in belgië? In Belgie zijn er diverse online marktplaatsen en de website marktplaats zoals we die in Nederland kennen heeft in Belgie twee versies. De Nederlandse versie van Kijiji is minder populair dan de Franse versie van Kijiji. Het kan zijn dat de hoeveelheid aan advertenties dus tegenvalt omdat ze opgedeeld zijn in Frans- en Nederlandstalige advertenties.

Meer tweedehands België – Gratis tweedehands marktplaats websites in België

In Belgie gebruikt me voor marktplaats of advertentie websites vaak het woord “zoekertjes”. Deze woordkeuze kan er tijdens uw zoekmachine opdracht dus voor zorgen dat u niet de juiste websites te zien krijgt. Een aantal marktplaatsen in Belgie in het Nederlands die er goed uit zien en veel bezoekers hebben zijn:

1. Locanto zoekertjes

2. Okaza 

3. Kapaza

4. 2ehands

5. Hebbes

Locanto is een gratis lokale zoekertjes website, waar met zowel voor het Nederlandstalige als Franstalige gedeelte van België terecht kunt om snel een advertentie te plaatsen. Locanto is er ook in het Nederlands en Duits. U kunt gratis zoekertjes plaatsen op Locanto.be

Okaza is een Belgische marktplaats, waar u gratis een advertentie kan plaatsen. Na 5 advertenties geplaatst te hebben kan men een gratis online shop openen. Op deze marktplaats kan men binnen een minuut een zoekertje plaatsen in België.

Kapaza is een kleinere marktplaats in België, op kapaza kan men heel eenvoudig een advertentie plaatsen in diverse Nederlandstalige delen van België.

2ehands is een tweedehands verkoopsite in België die erg veel op marktplaats lijkt. Op 2dehands staan ongeveer 2,5 miljoen advertenties en zijn er gemiddeld 500.000 bezoekers online per dag. 2dehands heeft gratis advertenties in België.

Marktplaats België – Waar men op moet letten bij een Belgische marktplaats

Waar men op moet letten bij verkoopsites in België: De meeste websites zijn ingedeeld in het Vlaamse en het Wallonische gedeelte, waar Frans in plaats van Nederlands gesproken wordt. Niet alle Belgen in het franstalige gedeelte van Belgie spreken Nederlands. Gebruik google translate voor als u er niet uitkomt in het Frans. Het vertalen van hele zinnen gaat vaak lastig, maar enkele woorden worden over het algemeen goed vertaald via deze online service van google. Wees op uw hoede voor fraude op marktplaatsen, lees blogs en fora over veilig handelen. Goederen verzenden op een veilige wijze kan alleen als u het geld ontvangen heeft. Probeer vooral geen gecompliceerde betaalmethodes zoals cheques of Western Union vooruitbetaald.

Comments are closed.