Marktplaats Frankrijk – Gratis Franse Marktplaats

U bent op zoek naar een Franse marktplaats. Heeft u gezocht naar een Franse versie maar bent u niet verder gekomen?  In Frankrijk bestaat marktplaats zoals we die in Nederland kennen niet. Marktplaats Frankrijk heet secondemain en lijkt heel veel op tweedehands.nl en marktplaats.nl. Als u toch op zoek bent naar online marktplaatsen in Frankrijk dan kunt u het beste die Franse marktplaats websites bezoeken aangezien u daar het meeste kans maakt te vinden wat u zoekt of te verkopen wat u heeft aan te bieden.

Interessante advertenties Marktplaats Frankrijk

Op Marktplaats Frankrijk staan vaak huizen te huur die direct bij de eigenaar kunnen worden gehuurd. Vaak heb je in Nederland te maken met een tussenpersoon die goed wil verdienen aan de verhuur. Indien u goed Frans spreekt heeft u zo’n tussenpersoon helemaal niet nodig. Ook het huren van een camper in Frankrijk via de bovenstaande Franse Marktplaats is mogelijk. Een camper huren op locatie kan soms een stuk schelen in de kosten.

marktplaats Frankrijk

Waar men op moet letten bij een Franse Marktplaats

Veel Fransen spreken Engels, maar veel Fransen spreken helemaal geen Engels. Wees op de hoogte van oplichting op een online Marktplaats Frankrijk. Sluit dus geen deal voordat u zeker weet dat u de spullen ontvangt. Vaak kan men onder rembours iets uit Frankrijk halen, kijk op fora of op blogs over veilig handelen naar een goede verzendmethode en veilige manieren om zaken te doen. Verzend zeker niet via western union geld zonder er goederen voor te hebben ontvangen. Hoe geloofwaardig de deal ook klinkt, Western union trekt de meeste oplichters aan vanwege de lage pakkans..

Advertentie plaatsen op Marktplaats Frankrijk

Dus wilt u direct beginnen met het plaatsen van een advertentie op een Duitse marktplaats? Dan kunt u hier bij locanto uw advertenties plaatsen, hier bij secondemain. Op alle websites kunnen advertenties gratis geplaatst worden en kan men gratis met adverteerders in contact treden om producten te kopen.

Comments are closed.