Marktplaats Spanje – Gratis Spaanse Marktplaats

Bent u op zoek naar marktplaats Spanje? Een advertentie website zoals marktplaats in Nederland? Wilt u kosteloos uw vakantiewoning aanbieden, een baan zoeken in Spanje of tweedehands spullen kopen en verkopen in Spanje? Kijk dan eens op de Spaanse marktplaatsen locanto en olx. Op deze websites staan diverse advertenties van particulieren die tweedehands spullen aanbieden, naar werk zoeken, huisdieren verkopen of contactadvertenties plaatsen. Op Locanto en Ebay kunt u eenvoudig per stad en categorie het aanbod bekijken in Spanje. U kunt via deze websites ook gemakkelijk in contact komen met de lokale bevolking en gratis advertenties plaatsen in Spanje.

Marktplaats voor werken en wonen in Spanje

Op zowel OLX als locanto kan men vacatures zoeken in Spanje. Als u eenmaal werk heeft gevonden kunt u op deze websites ook appartementen in Spanje huren of goedkoop een vakantiewoningen huren om te overwinteren in Spanje. Ook voor de inrichting van een nieuwe woning kunt u tweedehands meubelen kopen in Spanje op beide websites.

marktplaats Spanje

Websites voor Spaanse gesprekspartners, reisgezelschap en contactadvertenties in Spanje

Bent u op zoek Spaanse gesprekspartners? kijk dan op Ebay voor het leren van een andere taal. Ook kunt u gratis talen uitwisselen op Locanto. Ook voor Spaanse contactadvertenties kunt u terecht op deze Spaanse Marktplaats. Voor contacten met  mensen van over heel de wereld kunt u ook terecht op WAYN.com, waar u reizen kunt plannen en in contact kunt komen met reislustige mensen uit het buitenland. Wayn is een van de grootste travel websites met een zeer sociaal karakter. Op askalo kan men ook in het Spaans vragen stellen aan de lokale Spaanse bevolking over diverse onderwerpen.

Waar men op moet letten bij het kopen en verkopen op een Spaanse Marktplaats

Veel Spanjaarden spreken slecht Engels en daarom is het handig om in het Spaans in contact te treden met adverteerders. Spreekt u geen Spaans? vertaal dan in elk geval uw tekst met www.translate.google.com Ook al is de Nederlands-Spaans vertaling niet optimaal, uit twee teksten zijn uw bedoelingen vaak beter te begrijpen dan uit een. Wees ook vooral op de hoogte van oplichting op online marktplaatsen. Sluit vooral geen deal voordat u zeker weet dat u de spullen ontvangt. Vaak kan men onder rembours in Spanje kopen, kijk ook op fora of op blogs over veilig handelen naar een goede verzend methode en veilige manieren om zaken te doen. Verzend geen geld via Western Union zonder er goederen voor te ontvangen. Hoe geloofwaardig de deal ook klinkt, Western Union trekt veel oplichters aan vanwege de lage pakkans.

Comments are closed.