Prijzen winnen bij lachjerot

Prijzen winnen bij lachjerot, de grootste grappen website van Nederland is vanaf deze week mogelijk. De lachjerot twitteraccount met meer dan 190.000 volgers heeft deze week de nieuwe website lachjerot.nu gelanceerd en pakt flink uit met de feestdagen. De sinterklaasactie is namelijk van start gegaan, een actie waarbij deelnemers kans maken op een 3D tv van Samsung of een van de 5 gadgets van icadeau. Totaal zal er voor 800 euro aan prijzen worden weg gegeven, dat wil je toch niet missen?

lachjerot sinterklaas actie

Meer over de lachjerot sinterklaas actie

Ook de lachjerot facebook  pagina net is gelanceerd en bevat de grappige tweets van lachjerot aangevuld met de leukste plaatjes en binnenkort ook de meest komische youtube video’s. Ter promotie is de actie opgezet voor een like en het meedoen aan de sinterklaas kortingsactie van marktplaats. Je maakt bij deze laagdrempelige actie direct kans op een Samsung 3D t.v. en een van de 5 gadgets van icadeau die je zelf mag uitkiezen. In totaal zal er 200 euro worden verdeeld aan gadgets onder 5 winnaars. Inzendingen van grappige teksten, afbeeldingen of video’s op het facebook prikbord maken extra kans.

De actie zal lopen tot 4 december 2010, daarna zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt op de website, twitter en facebook.

Meer lachjerot acties, gratis vuurwerk en gratis kerstcadeau’s winnen

Prijzen winnen met kerst en oud en nieuw? Ook dan kunnen er nieuwe acties worden verwacht. Deze acties zullen het aantal kerstcadeau’s en je voorraad aan vuurwerk kunnen laten toenemen. Zorg er dus voor dat je geen actie mist van lachjerot mist tijdens de feestdagen

Voorwaarden voor de lachjerot sinterklaas actie

Prijzen winnen kan door lachjerot facebook fan te woorden (“like”) en deel te nemen aan de marktplaats actie met hoge kortingen op sinterklaas cadeau’s.  Ga direct naar de facebook like pagina en neem deel aan de actie op de lachjerot actie pagina.

Meer over de lachjerot kerst en nieuwjaar actie

Voorlopig is deze actie nog niet live, maar zodra er meer nieuws over de kerst en nieuwjaar actie van lachjerot is, is het te vinden bij gratisuitzoeken. Doe mee en win prijzen bij lachjerot!

One Comment