Proefpakket sieraden maken

[adsense userid=”pub-6860706560769229″ type=”banner” align=”none” slot=”0508623844″” channel=”http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js”]

maak gratis sieraden en betaal slechts verzendkosten

Maak nu je eigen sieraden.

Sieraden maken is erg populair, wil jij je eigen stempel drukken met je eigen sieraden lijn? Dat kan nu heel makkelijk, je kan namelijk nu zelf sieraden maken voor de introductie prijs van € 3,88,- ! Leer heel gemakkelijk de diverse technieken en ga helemaal los met je eigen creativiteit. Maak jij binnekort je entree bij de fashion week met je eigen sieraden lijn? Gratisuitzoeken helpt je daar graag bij, vraag nu het pakket “leer sieraden maken” aan en laat de wereld zien hoe creatief je bent!

Voor het maken van sieraden betaal je niet €29,90,- maar slechts € 3,88,- goedkoper vind je sieraden nergens.  . De actie heeft tenslotte gratis sieraden maken. Voor slechts € 2,95,- laat je ze thuis bezorgen. Sieraden maken is ook leuk als origineel verjaardags cadeau. En uiteraard helemaal niet duur. Dus wil je iemand echt goed verassen maak dan een leuk en origineel gratis sieraad. Je zult zeker de show stelen met een zelf ontworpen sieraad. Denk je dat het moeilijk is om een eigen gratis sieraad te maken? welnee! het is juist ontzettend eenvoudig om zelf iets te ontwerpen. Ga dus gelijk aan de slag met het ontwerpen van jouw eigen gratis sieraad.

De originele prijs is € 29,90 en de introductie prijs voor sieraden maken is € 3,88,- met verzendkosten van € 2,95,- komt het totaal voor het maken van gratis sieraden op slechts  € 6,83 incl. verzendkosten.

Actie voorwaarden proefpakket sieraden maken

Gratis sieraden maken zal voor 2,95 aan verzendkosten thuis worden afgeleverd. Daarvoor moet je met de voorwaarden akkoord gaan. Je kunt meerdere bestellingen plaatsen, dus de introductieprijs voor het proefpakket is niet eenmalig.

v Frequentie: Tijdelijke actie
v Voorwaarden: Ingevulde gegevens moeten correct zijn.
v Privacy: Gemiddeld, uw gegevens worden opgeslagen


Proefpakket sieraden maken

[adsense userid=”pub-6860706560769229″ type=”banner” align=”none” slot=”0508623844″” channel=”http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js”]

Comments are closed.