De Utrechtse Bazaar

De Utrechtse Bazaar is een van de meest gezellige markten van Nederland. Je waant je er iedere zaterdag en zondag in een andere wereld. Ontdek de meer dan 500 kramen en bovendien kun je gratis parkeren. Iedere week zijn er wisselende standhouders en is er een riante keuze aan zowel nieuwe- als tweehands én vers producten verkrijgbaar.

Openingstijden Utrechtse Bazaar

Zaterdag 08:30 tot 17:00  Zondag    08:30 tot 18:00

Utrechtse Bazaar

Voordelig shoppen op de Utrechtse Bazaar

Marktbezoekjes zijn altijd gezellig. Je kunt er snuffelen langs de kraampjes en voordelige koopjes doen. Naast de gewone ‘alle daagse’ kramen zijn er wekelijks verschillende culturele kramen en kun je ideeën op doen voor leuke cadeau’s en decoratieve artikelen. Je vindt er van alles van verse groenten en fruit tot speelgoed, kleding, schoenen, huishoudelijke- en elektrische apparatuur. Niets is te gek en het is zelfs mogelijk om op de markt naar de kapper te gaan.

Een bezoek aan de Utrechtse Bazaar is niet compleet zonder te proeven van overheerlijk gebak, diverse culturele gerechten en in de wintermaanden een supergrote beker warme chocolademelk mét slagroom.

In ieder weekend een leuk uitje

Je bent ieder weekend van harte welkom op De Utrechtse Bazaar. Tijdens je bezoek kun je meedoen aan de gratis Bingo, waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Zowel in de zomer als in de winter is de overdekte bazaar een leuk uitje voor jong en oud.

Ligt je zolder vol met spullen? Dan is het mogelijk om een stand of kraam te huren en op deze manier een leuk centje te verdienen aan spullen die je zelf niet meer gebruikt. Van mei tot en met september zijn er op zondag ook overdekte buitenkramen waar je allerlei hapjes en producten kunt kopen en/of verkopen.

Goede bereikbaarheid

De Utrechtse Bazaar is gratis voor kinderen tot en met 12 jaar. Een entreekaart kost € 3,50 per persoon en je auto parkeer je op de Utrechtse Bazaar gratis op een van de ruim 1250 parkeerplaatsen. Snelweg A2 heeft een eigen afrit naar De Utrechtse Bazaar. Afrit 8a Papendorp leidt je direct vanaf de A2 naar het Bazaarterrein. Je kunt de afrit bereiken vanaf de A12 uit de richting Den Haag en via de A2 uit Den Bosch. De borden staan goed en tijdig aangegeven. Vanuit Utrecht rijden er diverse bussen richten Papendorp. De Utrechtse Bazaar is bereikbaar met de lijnen 102 en 107.

Utrechtse Bazaar, Bazaar Utrecht, Kaart Utrechtse Bazaar

Comments are closed.