Wat is tech66?

Tech66 is een webshop die sinds kort is gelanceerd. Zij specialiseren zich in hun goede service en lage prijzen. Maar ook hebben zij een ander assortiment dan vele andere webshops in Nederland.

Breed assortiment:
De webshop heeft een breed assortiment in producten van losse telefoontoestellen tot rookaccessoires. Zij onderscheiden zich in producten die weinig grote westerse webshops in hun schappen hebben liggen.
Neem bijvoorbeeld de smartphones die worden aangeboden. Dit zijn veelal onbekende oosterse merken die nog weinig naam hebben in het westen. Nu heeft Huawei door een grote marketingcampagne zich bekend gemaakt in Nederland. Maar merken zoals Jiayu, iOcean, Meizu en Oppo kennen de meeste mensen nog niet terwijl zij in Azië de marktleiders zijn. Een merk als Lenovo is hier bekend om zijn laptops en computers. Maar weinig Nederlanders weten dat dit merk ook goede telefoons aanbied.
Tech66 springt hierop in en laat de Nederlanders kennis maken met de hoogkwalitatieve oosterse telefoons. Het voordeel van deze telefoons is dat zij een stuk goedkoper zijn dan merken als Samsung en iPhone. Terwijl zij vaak dezelfde specificaties bevatten en soms ook beter. Dus waarom zou u een iPhone 6 kopen voor bijna € 700 terwijl de Jiayu G6 een stuk sneller is en een betere camera heeft en ook nog €350 goedkoper is.

Lage prijzen:
De grote merken bieden hun accessoires voor veel geld aan in hun webshops. Bent u aan het gamen op uw console en de controller houdt er mee op dan bent u al gauw € 60 kwijt om een nieuwe aan te schaffen. Daarom biedt Tech66 accessoires aan van de nieuwste consoles voor weinig geld. Tech66 biedt niet alleen accessoires aan voor consoles maar ook van vele andere elektronische producten zoals smartphones, tablets en laptops.
Naast de elektronische apparaten en accessoires heeft Tech66 ook huiselijke producten in hun assortiment. Gaat u op vakantie naar Frankrijk? Dan heeft u tegenwoordig een alcoholtester nodig. Ook Tech66 heeft vele soorten alcoholtesters voor lage prijzen. Daarnaast heeft de webshop nog honderden andere producten die u in het dagelijks leven goed kunt gebruiken.

Gratis verzending:
Als uw order hoger is dan € 30 dan neemt Tech66 de verzendkosten op zich. Dus dan kunt u kwalitatieve producten voor bodemprijzen aanschaffen en dan hoeft u niets aan verzendkosten te betalen. Daarnaast heeft u 30 dagen bedenktijd. Dit houdt in dat als u product u toch niet bevalt dan mag u die weer retour sturen. De verzendkosten voor het retourneren van producten wordt betaald door de webshop. Dus voor de klant zijn er verder geen extra kosten aan verbonden.

Partner:

Tags:

Comments are closed.