Win een reis naar Mexico – Gratis op vakantie!

gratis reis naar Mexico winnen

Win jij die gratis reis naar Mexico? Doe mee en win!

Deze actie is helaas verlopen.

Win een reis naar Mexico. Speel nu het spel Koffertje-Koffertje en maak kans op een volledig verzorgde droomvakantie naar Mexico t.w.v. 3000,- euro, verzorgd door Oad reizen!  Verblijf in het 5 sterren Marina El Cid Spa & Beach Resort. Waar ik eerder al over een gratis vakantie naar Mexico schreef is er weer een nieuwe win een reis actie. Ook deze gratis reis is te winnen via Oad reizen en heeft als bestemming Mexico. 

Uw vakantiehuis plaatsen tegen bizar lage kosten. Vakantiehuis te huur aanbieden

Hoe werkt de win een reis naar Mexico actie?

Deze win een reis actie is eigenlijk net zo eenvoudig als de vorige, kies het juiste koffertje en wie weet win jij die reis naar Mexico voor 2 personen.  Meespelen met de win een reis actie via gratis uitzoeken is dus niet moeilijk en deze maand maak je dubbele kans bij inschrijving voor de Oad nieuwsbrief bij de actie gratis vakantie naar Mexico. 2 keer kans maken om een reis te winnen is natuurlijk helemaal geweldig. Speel dus nu mee voor de win een reis naar Mexico actie en vergeet straks vooral niet om de win een vakantie naar Mexico actie mee te pakken. Dubbel kans om een reis naar Mexico te winnen, beter kan niet toch?

Voorwaarden om kans te maken bij de win een reis naar Mexico actie

Speel mee met het spel koffertje, koffertje en kies de juiste koffer. Alleen dan maak je kans om een reis naar Mexico te winnen. Vul je correcte naam, adres en woonplaats in zodat de prijs ook daadwerkelijk op jouw naam gewonnen wordt. Vergeet vooral niet familie, vrienden en vriendinnen in te schakelen om mee te spelen, de vakantie is voor 2 personen dus wie weet ben jij degene die bij winst me gaat als tipgever. Vergroot dus je kansen en vertel het verder.

v Het juiste koffertje kiezen
v Correcte NAW Gegevens.

Comments are closed.