Zondagsmarkt Rotterdam

De zondagsmarkt Rotterdam

Midden in het centrum van Rotterdam, aan de Binnenrotte, vindt je tussen 1 april en 30 september iedere zondag de Zondagsmarkt Rotterdam. De Zondagsmarkt in Rotterdam is leuk om te bezoeken en bovendien kun je er wekelijks andere interessante koopjes doen.

zondagsmarkt Rotterdam

Gevarieerd aanbod

De markt biedt ruimte aan meer dan 150 kramen waar je een afwisselend aanbod vindt van producten die worden aangeboden. Je kunt er terecht voor verse groenten en fruit, noten en zuidvruchten, smaakvolle kazen, gebakken en verse vis. Op de Zondagsmarkt in Rotterdam vindt je ook een uitgebreid aanbod kleding, trendy tassen, lederwaren, speelgoed en moderne accessoires. Laat je telefoon simlock vrij maken of vindt er net dat lapje stof waar je al een tijdje naar op zoek bent. Binnen- en buitenplanten maar ook een kleurrijke bos bloemen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop op de Zondagsmarkt Rotterdam.

City Lounge zondagsmarkt Rotterdam

In het midden van de markt is er een zogenaamde ‘city lounge’ waar je kramen vindt met hapjes en drankjes. Natuurlijk kun je er een typisch Nederlands patatje eten, maar maak zeker ook eens kennis met de wat meer exotische smaken van Turkse kebab of van Vietnamese loempia’s tot Surinaamse hapjes. De variëteit aan smaken past uitstekend in het multiculturele straatbeeld van de Rotterdamse Zondagsmarkt.

Samen of met het hele gezin naar de zondagsmarkt Rotterdam

Je kunt de markt ook prima met kinderen bezoeken. Speciaal voor de kleine marktbezoekers is er een draaimolen waar je met het gezin even een pauze moment in kunt lassen en van de gezellige marktsfeer genieten.

Naast de marktkramen en het ruime productaanbod kun je op de markt de meest markante persoonlijkheden zien en ervaren marktkooplui die ieder op hun eigen ludieke manier nieuwe producten aan de man proberen te brengen.

Openingstijden Zondagsmarkt Rotterdam

De Zondagsmarkt Rotterdam is iedere zondag tussen 12.00 en 17.00 te bezoeken. Toegang is gratis. In de omgeving zijn er verschillende parkeermogelijkheden en daarnaast is de markt goed bereikbaar per openbaar vervoer

Comments are closed.